İnsan hayatını yüceltmek için...

Çeyrek asırlık tecrübemizle günümüzün modern cerrahi tekniklerine uygun çözümler üreterek sağlığa değer katmaya devam ediyoruz.
İlk günkü tutkuyla…

Beta Medikal

Türkiye'de her geçen gün büyüyen medikal sektörüne inanan ve getirdiği dinamizm ile tanınan bir marka olmanın gururunu yaşıyoruz.

Yenilenen logomuzdaki 3 swosh tecrübemizi, güveni ve çözüm odaklı yaklaşımımızı simgeler.

Tecrübe

Çeyrek asırlık deneyim

Güven

Güvenilir ürün ve hizmetler

Çözüm

Çözüm odaklı, esnek ve hızlı

DÜNYA ÇAPINDA GLOBAL MARKALAR

TEMSİLCİSİ OLDUĞUMUZ MARKALARIMIZ

Elcon

40 yıllık tecrübesi ile geniş bir cerrahi alet yelpazesi üretimine sahip Elcon Medical, seçkin ve ekonomik çözümleri ile modern cerrahi alet üretiminde dünyanın en önemli oyuncularından biridir.

Albert Heiss

Asırlık tecrübeye sahip küresel bir üretici olan Albert Heiss, 1921'den beri Almanya'nın Tuttlingen şehrinde yüksek kaliteli oftalmolojik cerrahi aletler üretmektedir.

Otto Leibinger

Cerrahi alet üretiminde uzun bir geleneğe sahip bir aileden gelen Otto Leibinger, 1978'den beri Almanya'nın Mülheim kentinde yüksek kaliteli dişçilik aletlerini başarıyla üretmektedir.

Hijyenkit

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid19 salgını hiçte alışkın olmadığımız şekilde günlük hayatın akışını değiştirdiği gibi bazı ihtiyaçları da beraberinde getirdi.

NELER YAPTIK

RAKAMLARLA BETA MEDİKAL

0 +
Yıllık Tecrübe
0
Hastane Projesi
0
Cerrahi Alet Portföyü
0
Profesyonel Müşteri

Etkinliklerimiz

Beta Medikal hakkında güncel gelişmeleri öğrenin.

Gaziantep Şehir Hastanesi ELCON tercih etti.

Gaziantep Şehir Hastanesi hizmete hazır. Bölgenin en önemli sağlık yatırımlarından olan ve inşaatı tamamlanan 1875 yataklı Gaziantep Şehir Hastanesi hizmete açıldı. Dört ayrı bloktan oluşan

Expomed Eurasia 2023

EXPOMED EURASIA 2023 25. yılımızı kutladığımız ve sektöre var gücümüzle hizmete devam ettiğimiz 2023 yılında her sene olduğu gibi bu sene de Expomed Eurasia fuarında

Çeyrek Asırlık Tecrübe…

Yenilenmiş logomuz, konusunda tecrübeli uzman ekibimiz ve güvenilir markalarımız ile sağlık sektöründe çözüm üretmeye devam ediyoruz.

Bursa Şehir Hastanesi ELCON tercih etti

Sağlık Kurum ve Kuruluşlarında geniş referanslara sahip olan ELCON Cerrahi Aletlerin yeni açılan hastanelerde tercih edilmesi ve bu sayede portföyümüze yeni referansların eklenmesi bizim için

Elazığ Şehir Hastanesi ELCON tercih etti

Sağlık Kurum ve Kuruluşlarında geniş referanslara sahip olan ELCON Cerrahi Aletlerin yeni açılan hastanelerde tercih edilmesi ve bu sayede portföyümüze yeni referansların eklenmesi bizim için